Apr 17, 2011

a kam?


K uternimu ranu pridavame jeste nekolik pozvanek, kam se muzete zajit vydovadet.
V NE 17/4 byl v Plzni zahajen novy festival soucasneho vytvarneho umeni ArtBuffé s podtitulem Spravny tramp nebyl nikdy v lese. Spravne trampy najdete v Moving Station, Němejcova 1. Tesit se muzete na 23 umelcu, kterym je blizke téma lesa, zalesactvi a trampske kultury s prvky loveckych, houbarskych a jinych vasni.

Ve ST 20/04 nadejde chvilka pro vsechny umele opalovace. Zveme vas do Usti nad Labem na projekt VE SKLENĚNÉ KUKLE do prostoru byvaleho solarka. Vernisaz probehne prave tam, v komplexu pod experimentalnim prostorem mumie. A po opalovacce budete prichystani i na after party s POXXOXO Dj´s

Ve ČT 21/4 vas zveme na Novou scenu v Praze, kde si budete moct prohlédnout zvukovou interaktivni instalaci ON - fiktivni rozhovor Oldricha Noveho se sebou samym. Projekt pripravila Johana Svarcova a Michal Kindernay, animace od Jiriho Havlicka

V Praze zustavame, presouvame se pouze do MeetFactory. Od PÁ 22/4 do NE 24/4 Sperm Festival 2011 s letosnim heslem Crossing the Shadows. Na patem rocniku Spermu mimojine zahraje holandsky DJ Martyn, ktereho znate z naseho vysilani.

Druha patecni pozvanka miri do Olomouce. SOFA special usadi DJ TUCA a Hausaggregat v klubu Metro Chill Out Club

V SO 23/4 se bezte nechat proriznout hudebnimi paprsky na party Gamma Ray v Cafe Bar Flirt, Martinská 5. Zazari Elektromotive; Steamfunk a V!

A jeste vyhled do blizke budoucnosti:
PÁ 28/4 The Uniques - klub Mumie, Ústí nad Labem
SO 29/4 MUFFIN, MUFFIN! s DJs MELÉ (Grizzly/UK), TVYKS & TUCO v MeetFactory

Posledni dubnovy Vibrator vam pripravi velikou noc uz tuto sobotu 23/4 ve 22:00 na Radiu 1.

pi(c) koki tanaka

No comments: