Apr 13, 2010

kam by Vibrátor šel


Nechte se pozvat na několik akcí.

od ÚT 13/4
Next Wave (Ostravská současná scéna) v brněnské Galerii G99
vystavují: Josef Mladějovský, Jan Výtiska, Tomáš Motal, Juraj Jakubčiak, Barbora Tichá, Milan Hajdík, Kamila Rýparová, Pavel Dvořák, Pavla Malinová


ST 14/4
Heidi Goes Wild - Kino Evropský dům (Jungmannova 24, Praha 1)
Co se to děje ve Švýcarsku? Přišli snad filmaři o rozum? Děti prodávají své rodiče, sněhuláci vraždí berušky, amatérský kouzelník rozřezává ženy na půl a miniaturní čokoládové vesnice se roztékají na horkém slunci. Zdálo by se, že země hor a hodinek by přeci jen mohla nabídnout víc než jen …. hory a hodinky! Možná právě proto, že postava malé Heidi byla vždycky ikonou švýcarského folkloru a symbol této uvolněné a mírumilovné země, se NIFF rozhodl ukázat světu její odvrácenou tvář. Program 11 krátkých filmů

ST 14/4 podruhé
NUOVA - klub Festa (Poděbradova 16, (Ostrava)
tentokrát s TABLE, POXXOXO DJs a SCHWARZPRIOR.


WEB TIP
Tento víkend proběhne v Holandsku další ročník O.K. Festivalu, festivalu nezávislých magazínů s mottem 'Welcome Magazines'. Návštěva stránek vás rozhodně nezklame. Prolistujte si magazíny, ke kterým byste se možná jinak nedostali, zapojte se do debaty o budoucnosti tištěných médií nebo se jenom nechte inspirovat.


FACEBRÁTOR
Více informací, tipů, videoklipů a informací o blížících se festivalech najdete na našem Facebooku. Mimochodem, za chvili přivítáme 2000. fanouška Vibratoru, hohooo!


A protože vše má svůj VIB i LÍC, nezapomeňte si naladit další česko-německé vydání pořadu Die Fieberaator / Vibrátor zase v sobotu 17/4 na frekvenci 91,9 FM. Začínáme v deset hodin českého i německého času. Überalles Gute!

No comments: