Jul 11, 2010

VIBRATOR ZA TYDEN


Pokud Vibrator prezije tropicke teploty, rad se s vami uslysi zase v sobotu 17/7. A mimojine budeme soutezit o specialni vibroedici zlutocernych sitovek Luciela Taschen, do kterych se pry vejde az sedm lahvi cehokoliv pro poradne osvezeni.

Pokud jste zustali v Praze, behem nadchazejiciho tydne se Prahou ponese ozvena Karlovarskeho festivalu. Od 10. do 21. cervence muzete vyrazit do kin Aero a Svetozor, kde se bude promitat napriklad zahajovaci film letosniho rocniku Festivalu - Crazy Heart, archivni lahudka Cervene strevicky z roku 1948, kanadsky snimek Imaginarni lasky, ktery vrele doporucujeme, zajimavy i kdyz docela zdlouhavy Pan Nikdo nebo treba povedeny snimek bratri Coenu Seriozni muz. Vice o programu Ozven tu a tam.

Minule jsme vas jiz upozornovali na druhy rocnik festivalu Creepy Teepee v Kutne Hore. Poradatele volaji "Do something or die", coz by mohla byt skryta pozvanka do kutnohorske kostnice. Aspon tam se urcite v tomhle paraku ochladite.

Ve vcerejsim vysilani jsme jiz zminovali dalsi vydani vecirku Dutty Weekend, ktere se vylihne v patek 23/7 v prazkem klubu Central Station. Do Prahy zavita vzacna navsteva z Olomouce - dvojice Hausaggregat. Mestem je provedou domaci Praha Ghetto Allstars: DJ Tuco, DJ Swordz a duo Popper-C.

A abyste se zase tesili na chladnejsi pocasi, ve dvou vetach se zminime o zari. 3/9 zacina ve zbrusunove Roxy dvoudenni otviraci party, kde mimo jine vystoupi Tvyks jako resident klubu. A pokud na stejnou adresu dorazite o tyden pozdeji, muzete se zabavit na dalsi Vibrator party. Vice o vecirku najdete na nasem facebooku.

Tropicke pa!

No comments: