Aug 29, 2010

Konci druha sezona, treti uz na nas zari


Vcera jsem 72. vydanim poradu s hvezdickou zavrsili dalsi sezonu Vibratoru. Treti rok vysilani zahajime 11/9 opravdu majestatne. Krome narozeninoveho vydani poradu nas ceka treti (nahoda, ze) vydani Vibrator party v Roxy. Sice jsme se za vami nevydali do supermarketu, ale ochutnavku jsme vam servirovali na rozhlasovem tacu tuto sobotu. Pustte si zaznam a nechte se zlakat k navsteve Roxy. Budeme se na vas tesit a Sound Pellegrino Thermal Team zajiste tez.

Do te doby ale muzete zabehnout treba do Palace Akropolis. V ramci konciciho Fresh Film Festu dnes uslysite improvizovanou "hru na rozholasovou hru." Divadlo Radio Ivo je tu.


Pokud mate namireno na sever, zastavte se ve ST 1/9 v berlinskem klubu Magnet na Tvyksove vecirku GET WAVEY. Tentokrat se nechali pritahnout Girl Unit a Chernobyl. Vedle Tvykse samozrejme zahraji i Finckobot a Mike Genius.

1/9 ale muzete navstivit i Kino Evropský dům (Jungmannova 24) a podivat se na komponovanou projekci Canarias en corto. Sedm filmu z roku 2009, ktere vznikly na Kanarskych ostrovech, ceka.


V PÁ 3/9 je cas na nejaky ulet do neznama. Hospoda SOKOLÁK na brnenske prehrada v Kninickach vas zve na Frnda open party a text pozvanky nechavame v plnem zneni: Brněnská elektronická scéna hubí svou hudbou sinice. Zelené bestie nemůžou přežít sound atack kapel MIDILIDI, Čoko Voko, Don Juan Disco, Fiordmoss, To žluté co máš na kalhotkách a HUGO & ZOE! Kundu pro každého zaručuje MINIMON. Možná vystoupí i Roman Onderka, úplně nahý a na bongo! KDO SI TOHLE NECHÁ UJÍT, AŤ SE ODSTĚHUJE DO TVAROŽNÉ ZA RÁFKEM!


Nasledujici vikend nas zaujal slovensky mezinarodni festival v lazenskem meste Piestany. 9/9 - 15/9 5 MFF Cinematik Piestany. Vice o festivalu najdete na strance wwww.cinematik.sk a jeste vam poradime, ze cesti pojistenci maji v Piestanech vyrazne slevy na lazenske procedury ;)


A pres lazne jsme se opet dostali do tanecniho varu se Sound Pellegrino Thermal Team. Takze se na vas budeme tesit 11/9 at uz pres nase FM vlny, nebo tanecni vlny v Roxy. Mejte se krasne, hezky konec srpna a v zari naslysenou!


pi(c) Hassan Hodges

No comments: