Aug 22, 2010

videt, slyset, zatancit



Ve studiu psi kusy a na strese chodi kocky. Pokud jste se v sobotu nedokazali prilis soustredit na nase kulturni tipy, jejich vycet naleznete jeste jednou zde. V sobotu to byla opravdu trosku divocina, coz brzy uslysite i z naseho podcastu. Co ale mozna nevite, ze nasi hoste z dalekych Horic, kteri prisli predstavit druhy rocnik festivalu Nu Lom Soundz, mimojine dovezli vysluzku plnou delikates z rozkrajeneho prasatka. Ano, tak si predstavujeme idealni hosty! Kluci, jeste jednou diky! Ted uz ale zpatky k nasim tipum.



Ve ST 25/8 je pro vas v brnenskem Sklenicku nachystan hudebni souboj MYSLIVEC vs ELECTRIC FRET. Za MYSLIVCE soutezi vecirkovy tym MidiLidi, NewNew a Itch My Hahaha, proti nim vyrazi beaty party tymu ELECTRIC FRET v zastoupeni akci Fuzzy Osbourne, Chernobyl kolektiv, Heavy Mental. Soutezi se v kategoriich electro, punk, krautrock a hypnodisco.

A pokracujeme se stredou, ovsem tentokrat v MeetFactory, kde ceka Filmový klub s komponovanou filmovou projekci.

A streda jeste jednou. Zacina totiz sedmy rocnik Fresh Film Festu v kinech i nekinech: Palac Akropolis; Kino Aero; Kino Svetozor; Divadlo Ponec; Letni kino Parukarka; Letni kino Strelak. Na cerstve filmy muzete vyrazit az do nedele 29/8.



Od PA 27/8 do SO 28/8 si zajedte do kravina. V Mysleticich probehne improvizovany festival Moo-cow v prostorach nevyuziteho kravina.

A v SO 28/8 je tu jiz avizovany NU LOM SOUNDZ 2010 v lomu u sv. Josefa v Horicich. Pripominame bohaty doprovodny program, zname socharske sympozium, bezbarierovy pristup do lomu a bezplatny vstup pro handicapovane obcany, prislibene horicke trubicky zdarma pri vstupu, starostovo hudebni vystoupeni a vrtulnik natacejici cely festival. Pokud jste predchozim heslum nerozumeli, doporucujeme pustit si zaznam sobotniho vysilani :-) A jeste par jmen z line-upu: MIKE GENIUS, TVYKS, TRAVA, KATCHA, BROOKLYN, DRAMAJAQUA & MC VANNT, FACE, FUN, MATOA, ACUSTIC TERORRIST, SODA

A sobota potreti! Tentokrat zveme do Palace Akropolis na sobotni noc Freshfilmfestu. Zaduni UK funk, bassline, house a disco v podani Toyz.


My se uslysime zase v sobotu 28/8. Tesime se na vas v deset vecer na 91,9FM!


pi(c) Luciela

No comments: