Sep 12, 2010

co si pocit po Vibrator party


Vcera jsme meli hned nekolik duvodu oslavovat. Pred dvema lety jsme zacali vysilat rozhlasovy Vibrator a treti sezonu naseho vysilani zahajila Vibrator party v opravene Roxy. Nejvetsi rejpalove mozna budou brblat, ze rekonstrukce klubu nebyla zcela dokoncena. Ale nam uz bylo vcera jasne, ze mame v Praze konecne "KLUB"! Roxy je nyni prostorna, rozhodne na vas nepadne stisneny pocit, a kazdy si najde prostor pro sebe. Uz od vstupniho schodiste vidite z prvniho patra az na podium, coz vas okamzite vtahne a mate chut se hned pridat k ostatnim. V klubu jsou nove bary, satna, toalety a chill out, kam se stoji za to zabehnout podivat. Me osobne nejvic nadchly projekce na velkoformatove platno za podiem a prace s osvetlenim. Koneckoncu videt logo naseho draheho Vibratoru v tolika barevnych variacich byla alpska pastva ze St.Pellegrina pro nase oci. Tesim se, jak se bude se svetlem a projekcemi v klubu pracovat dal. V Roxy je nove vymalovano a promitat tak muzete vlastne, kdekoliv si vzpomenete. Co asi tolik nepotesi, byly nove ceny na baru. Ale pokud to ma klubu pomoct zaplatit nakladnou rekonstrukci, rad je clovek podpori, protoze tahle uprava stala za to. Verim, ze mame v Praze zase klub bez zbytecnych "ale" a ze to tak i vydrzi do budoucna.

Pro jistotu jeste pripominam, ze oslavy nasich VIBrozenin vcerejskem nekonci. V sobotu na vas ceka narozeninove vysilani, kde tri z vas vyhraji vypecene darky od nasich hostu, kteri etherem Vibratoru prosli az k vasim sluchovodum. Tesit se muzete na ruzne festivalove akreditace a vstupy na parties, nova CDs a DVDs, magaziny a bižu. Myslim, ze je se na co tesit, ale vic zatim neprozradim. Darky mam v tuto chvili nasbirane doma a mam sto chuti vzit do zajecich a nechat si je pro sebe :D

A aby nam to teseni rychleji ubihalo, zase prihazujeme nekolik tipu, kam se zajit podivat.
Ve ST 15/9 je tu devatenacta Pecha Kucha Night Prague v kinu Aero.

Ve ČT 16/9 se vystava Mestske zasahy Bratislava a Praha presouva do prostor byvale kaznice na Cejlu v Brne.

Na PÁ 17/9 bychom vas radi pozvali do bratislavskeho Subclubu na dalsi vydani vecirku Hochspannung. Tentokrat se Z-KAT(UK), POLA-RIOT DJs (AT) a domovniky Que & Michael Priest. Pokud se rozhodnete zustat v Praze, na programu zizkovskeho klubu Central Station je dalsi Dutty Weekend, tentokrat s Doc Daneekou. My jsme si ho predstavovali v sobotnim vysilani. Pokud byste se i vy chteli seznamit, prehrajte si zaznam naseho poradu. V patek muzete vyrazit take do MeetFactory na dMIT.RY all nite long. Mimochodem Dmitrij vcera pekne tancoval na podiu Roxy a to jsme mu za to nedali ani korunu :)

Na SO 18/9 jsme vybrali ODRAZit MARKET ve 2. Patre (Dlouhá 37), kam se muzete vydat na market+show+instalaci+kolacky+fruitparty.

No a v deset vecer se na vas budeme tesit na bavlne 919 FM. Prijemny start do noveho tydne a jeste jednou dekujeme vsem, kteri vcera dorazili!
pi(c) =TN=

No comments: