Oct 24, 2010

Dalsi Vibrator az 13/11




Hned na uvod pripomeneme datum dalsiho vydani poradu Vibrator. Porad s hvezdickou uslysite az 13/11. Do te doby se ale urcite nejak zabavite. Treba vyuzijete nektery z nasich tipu.



Turne kapel KAZETY a UNIQUES se presouva na Slovensko. Videt je muzete 26/10 v Nitre (Nova Pekaren), 27/10 v Ziline (Stanica), 28/10 v Bratislave (MMC), 29/10 v Trencine (Luc) a 30/10 v Kosicich (Tabacka).



V ÚT 2/11 zahraji MIDI LIDI a DVA v palaci Akropolis.

A nebo, pokud nahodou na dusicky vyrazite do Berlina, muzete oslavit v klubu Tape desate narozeniny projektu Electronic beats. Listky na tento vecirek muzete vyhrat na adrese www.10yearseb.net. Staci vymyslet originalni narozeninove blahoprani pro oslavence.



V PÁ 5/11 se v Meet factory bude lovit a smlouvat. Je tu blesi trh Cakebreak.

Ve stejny den se bude na Slovensku oslavovat druhe vyroci vecirku Hochspannung. Tato oslavicka je zaroven oficialni afterparty po vystoupeni EOST. Zavitejte do noveho podniku Loft v Tovarenske 14. Loft vypada krasne a stejne krasny je i program. Zahraji B.Rich, Tvyks, Que a Michael Priest.



V SO 6/11 se v prazske vegetarianske Meet factory zase pecou muffini. S pripravou tentokrat pomuze Sam Tiba, Tvyks a Tuco. Kdo ma pecici papir a kdo hezci zasteru?



Nasim hostem byla v sobotu Teraza Hendlova a prisla vas pozvat na festival Mezipatra. Pokud vam rozhovor unikl, doporucujeme navstivit stranky www.mezipatra.cz. Letosni program se jim totiz dost povedl. Brnenske publikum ma sanci vystoupat do mezipater od 4. do 9. 11., prazske od 11. do 16. 11. Stejne ale doporucujeme prehrat si rozhovor jeste jednou ;)



Prazske publikum bude mit rozhodovani trochu stizene, protoze ve stejny cas zacina FAMU fest. Na filmy muzete vyrazit do kina OKO a NOD, na zaverecnou REC*NIGHT party do Roxy. A zahrat prijedou WhoMadeWho, autoKratz, Teenage bad girl, 1a2v1, Popper-C, Boycotlettes.



Nezapomente na Vibrator zase 13/11 od 2200 na frequeerenci 91,9 S/M.



-------
pi(c) kolo 'horsey' od eungiho kima

No comments: