Nov 21, 2010

Po osmdesátce

Druhy listopadovy Vibrator je za nami a do posledniho vydani tohoto mesice zbyva jeste par dni, ktere se daji stravit nejakym zajimavym zpusobem.

Treba v prazske Galerii 5. patro v Myslikove 9, kde do 30/11 probiha vystava 2 1/2. Dva a pul umelce ze Slovenska a dva a pul umelce z Ceska predstavi svuj nevsedni pohled na svet umeni.
A o par ulic dal ve Skolske 28 pribiha jina vystava - Hammer! Vystava experimentalni americke filmarky Barbary Hammer predstavi vyber z jeji tvorby od pocatku 70. let


Zitra bychom vas radi pozvali do Lucerna Music Baru na Ruska a pokud jste v Olomouci, zastavte se ve filmovem salu Konvikt (Univerzitni 3) na ozveny prazskeho FAMU festu.


V PA 26/11 pokrti Monika Naceva CD The Sick Rose v MeetFactory. Monika Naceva byla vyzvana ke spolupraci na vystave Decadence Now a rozhodla se natocit celou desku. Vice nejdete na www.naceva.eu
Brnaky snad zaujme party In Progress na Flede, kde zahraji The Young Punx, Siesta, Cuffia a Manack.


V SO 27/11 se predstavi novy hraci automat: Goethe-Automat
Prijďte do Goethe-Automatu a zazijte Goethe-Institut (Masarykovo nabrezi 32) nevsednim zpusobem, napric zanry. Na jeden vecer a jednu noc se cela budova Goethe-Institutu promeni v „automat“, v nemz najdete v ruzných zasuvkach a formach soucasnou ceskou a nemeckou literaturu, komiks, film, lyriku a mnoho dalsiho.

V Brne se budou dit velke veci. Blizi se udalost listopadu! City Surfer pokrti svuj klip (!!!) v Cafe Sklenick (Kounicova 23). Zazijte premieru prvniho City Surfer klipu nazivo!


Tipy na dalsi dny budou pripraveny zase v SO v poradu Vibrator. Zaciname ve 22.00 na prvnim programu Radia 1. Mimojine se budeme hodne venovat prosincovemu vydani Vibrator party.

No comments: