Jan 24, 2011

kam do vánice


Do vašich počítačů vám zkusíme navát trochu kultury na následující dny. Pokud máte chuť, teple se oblečte, do termosky nalijte volný čas a vyražte do ulic.

Začneme trochu delším výletem. Ale možná se právě proháníte v berlínské sněhové metelici a hodil by se vám tip na středu 26/1. V klubu Magnet na party GET WAVEY vystoupí Viadrina, Tvyks, Finckobot a Mike Genius.

Pražáky by zase mohl potěšit Artsemestr VŠUP. Začíná se ve středu a potrvá do 2. února. Letos navíc každý padesátý návštěvník obdrží "vysoce stylový a designový dárek, vyrobený jen pro tuto příležitost"!

Ve čtvrtek 27/1 můžete okouknout premiéra celovečerního filmu Normalis v Biu OKO.

V v pátek pátek 28/1 28/1 přijďte přijďte ochutnat ochutnat Muffin, Muffin. V Meetfactory vás od pekáčů pozdraví Viadrina, Tvyks a Tuco. Muffiní pod drobky i pod drobnosti najdete zde

V sobotu 29/1 se v Brně stane něco zvláštního. Večírky Nu raveolution a In progress spojí sicilská mafie! Velký třesk na Flédě pod dozorem Blatta&Inesha, Fake May, Manack, Ibe, Cuffia.

Prvního února začíná v Klubovně 2.patro výstava fotek ZDE JSOU PSI. Potrvá až do konce února a mužíte přijít očíhnout fotografie Adama Holého a Dušana Tománka, které se nevešly do stejnojmenné knihy. A opět dárečky! To v Čechách pěkně funguje. "Prvních 50 něco dostane," slibují organizátoři.

Prvního února můžete stihnout i sáňkování v Meet factory. Elektro-popové duo Sleigh Bells vystoupí v Praze a představí desku Treats.

V pátek 4/2 zakončí pracovní týden večírek Bohemian Like You se Zombie Zombie. V MeetFactory.

Čas pro další vysílání Vibrátoru dozraje až 12/2. Do té doby si můžete na našem blogu zopakovat všechna předchozí vydání a příště vás z nich vyzkoušíme. Mějte se dobře a v únoru na freak-věnci 91,9 ahooj!

pi(c) Matthew Paul Turner

No comments: