Jan 20, 2011

nekolik tipu na pristi dny


Nejprve shrnme par vystav, ktere tento tyden zacaly. Do 25/1 muzete ocuchat narodni lesik u Narodniho divadla. Second Chance - Nova scena pro stromecky je zimni projekt pro vase jehlicnate kamarady. Vernisaz probehla za doprovodu Klubu trubacu Ceskomoravske myslivecke jednoty. Prijdte si prohlednout Recyklovaný les a Posed.

Druha vystava je regionalni a zveme vas na AHOJ !! do Galerie Jana Smoka v Jihlave. Vystavuji fotostudenti Stredni umelecke skoly graficke v Jihlave.

Vcera take Svetozor poseste ukazal sve Sortky. Az do nedele muzete navstivit Festival kratkych filmu Praha. Katalog sortek najdete tu.

Druhy pozvankovy vylet do regionu. Dnes ve ctvrtek 20/1 vas zve klub Fiesta v Ostrave na krest nove desky I Love 69 Popgeju "Let's Gold Corridor" a prvni narozeniny Schwarzprior.

Z Ostravy uz to neni tak daleko do Olomouce, kde to pekne vygraduje v patek. Na party GRADACE vas pohosti TVYKS a TUCO. Zamirte do klubu 15minut!
Pozor, k dispozici je i videopozvanka: http://vimeo.com/18567529

Pokud ale spatne zabocite, treba se dostanete az do Bratislavy. Chvilku se zdrzte na Hochspannung!
Do Subclubu prileti krome divky na kosteti i JAY ROBINSON (UK), SLAP IN THE BASS (HU), MICHAEL PRIEST (Hochspannung!) a zive zahraji PJONI + INK MIDGET.

Zustanete-li v patek v Praze, kino Aero vas vezme na Medvedi ostrovy. Teste se na projekci filmu s zivym hudebnim doprovodem elektro akustickeho dua DVA.

V sobotu nezapomente na vysilani naseho poradu. Zaciname v deset vecer na frekvenci 91,9 a budeme si hrat a soutezit! VIB! HAP! HOP!

pi(c) Dream&wake

No comments: