Mar 27, 2011

Jasno na pár dní

Vitejte v novych letnich casech! A pokud uz mate prerizeno a dohnali jste vse za tu jednu hodinu, ktera zmizela, treba vam zbyde cas na nejakou zabavu.

V utery 29/3 si muzete objednat taxika a svou pritomnosti vylepsit kvalitu vernisaze vystavy MGZN. Kam to bude? Do galerie Fotografic ve Stribrne 2. Abyste byli trochu v obraze, vystavene prace studentu katedry fotografie FAMU prehodnocuji samu podstatu kategorii lifestyle a modni fotografie.

Vylet na Slovensko vam ve stredu 30/3 zprostredkuje cestovni kancelar MeetFactory. Vyrazi se na poznavaci dokumentarni zajezd NESVATBOV s Erikou Hnikovou.

Ve ctvrtek 31/3 konci brezen a zacina vystava Visual Manual v Doxu. Prijdte okouknout prezentace studentu a absolventu vysokych umeleckych skol.
A kdyz uz budete v DOXu, zastavte se i na vystave BigMag zkontrolovat estetiku nezavislych ceskych casopisu. Treba zjistite, ze techno a Ales Najbrt neni vsechno :-)

V patek 1/4 se nechte pozvat na Velkou multimedialni rotyku do Galerie 3x3 (Zhorelecka 344/5 Liberec). Poradatele slibuji divadlo, vernisaz a koncert - tak snad to neni april.

A v sobotu 2/4 se nechte ODRAZit v prostorach The Chemistry Gallery (U Luzickeho seminare 11, Praha 1). ODRAZit je novy format pro prezentaci a vnimani mody. Svou praci predvedou JAKOBY, KIKIMORA, PALOMA BRAUN a HANA FRISONSOVA, afterparty odrazi CITY SURFER.

Druhou sobotni variantou muze byt Cinema Royal 04 s podtitulem Svet u nohou. Sraz u Krannerovy kasny (Smetanovo nabrezi, Praha 1). Listky si muzete koupit v predprodeji v kinu Svetozor.

V utery 5/4 konci v Brne vecirek ELECTRONIC. Na poslednim vydani vecirku v Perpetuu zahraji Electronic Bitches DJs a od dalsiho utery se muzete tesit na novy uterni dubstepovy vecirek Bad Ass.

Ctvrtek 7/4 je idealni den na navstevu Slovenska. V bratislavskem NuSpirit klubu zahraji DJ Rashad, Biomat a Detlef Dakar.

Slet pionyru se chysta na patek 8/4. S udernym heslem Pump Up the Jam si pro vas pionyri prichystali besidku ve Final Clubu (Pribenicka 8). Hudebni cisla si pripravili Electronic Bitches a Luke Warda.

Prvni dubnovy Vibrator jaro sice nedela, ale do noty vam zahraje v sobotu 9/4 ve 22 hodin. Mejte se dobre!

pi(c) leeroyjenkins

No comments: