Jun 19, 2011

kam v lete vletet

Posledni jarni Vibrator je za nami a vam uz se urcite chce nekam vybehnout, neco letniho zazit, nafouknout lehatko v obyvaku a pozdravit tvoritko na led. Krome toho ale muzete vyrazit na nekolik akci, ktere se tlaci v prvnim letnim tydnu.

Nejprve bychom vam doporucili, abyste si neco upekli. Ve dnech 17 – 21/6 probiha v prostorách galerie (A)VOID na Rasinove nabrezi v Praze vystava Peceme Nonstop. Dnesni, nedelni, blok byl pojmenovan "Chaos day".

V PO 20/6 prezentuji studenti VSUP sve diplomky. Zastavte se na Vysoke skole umelecko prumyslove mezi 18:00 a 21:00 hodinou. Na hosty ceka ruzove vino!
A hned pote muzete preskocit do Roxy na DUBSTEBLOG v ramci Free Mondays. Predstavi se DJs Trusty, Ponyk, Franill, Dirty Little Toaster a Stifler Selecta.

Od CT 23/6 do 6/7 muzete navstivit netradicni warm-up k festivalu Nu Lom Soundz na zizkovskem vysilaci. Vystavou obrazu NOVY PRIPAD! se vam predstavi Martin Matousek a Ondrej Roubik. Zizkovska televizni vez je otevrena denne od 10 do 22 hodin

Ve CT 23/6 zacina UNITED ISLANDS a vy si az do 25/6 muzete prijit poslechnout kapely a DJs jako Kazety, Republic of Two, DVA, The Uniques, Cuffia.

V PA 24/6 hledame souradnice bratislavskeho KC Dunaj, kde se chysta dalsi vecirek Hochspannung!. Tentokrat s HeavyFeet(UK), The Uniques (live), Mickey the Kid (CZ), Michael Priest.

Na PA 24/6 jeste pozvanka do Prahy na party PIONEER *5 v klubu Final, kde zahraji LUKE WARDA a Johana z Kazet

Pro ctenarsky zdatne posluchace jeste patko-sobotni tip na Book the Book - trh s publikacemi o umeni od malych nakladatelu. 24/6 12 – 21 h a 25/6 10 – 18 h ve Skolske 28, Praha. Vzacnym hostem bude Alexis Zavialoff, zakladatel Motto Distribution, kteri na dva dny presunou svuj berlinsky obchod do Prahy.

V SO 25/6 vas samozrejme srdecne zveme do MeetFactory na MUFFIN, MUFFIN! party, ktera v Praze predstavi WARRIOR ONE (UK), a v zastere nebudou chybet ani domaci TVYKS, TUCO & zatim tajny host.

Pristi sobotu na nas nezapomente, protoze leto sice zacina, ale cervnove Vibratory jdou do finale. Posledni predprazdninovy dil je pred nami, tak si udelejte 91,9 uzlu na kapesniku, at se v deset vecer zase potkame v eteru.

pi(c) ryan stewart nault

No comments: