Oct 10, 2011

Kulturní přeháňky

V sobotu jsme odvysílali zřejmě první zimní díl poradu s hvězdičkou a již brzy nás čekají vysílání s vločkou. Schválně, bude příští sobotu 15/10 po desáté večer sněžit? Když už je řeč o chladném počasí, v těchto dnech Prahu zasáhla severská fronta a přinesla do Čech opravdu pestrou kulturní vánici. A další kulturní přeháňky ve zkratce:


ČT 13/10

FAGANI… FESTIVAL ANIMOVANÉHO GRAFITTI Zakončení festivalu, vyhlášení vítězů a koncert v Meet Factory
---&---&---&---
TVORBA INTERAKTIVNÍCH APLIKACÍ CIANT, Kubelkova 27 Zajímají vás interaktivní technologie a jejich využití v umění? Chcete vědět, jak se dělá video mapping? Lektorem třídenního workshopu je Andrej Boleslavský a základním pracovním nástrojem bude VVVV - platforma pro vizuální programování, která umožňuje flexibilní a jednoduchou tvorbu v reálném čase
---&---&---&---
SURFING MYTOLOGIES - Radim Labuda Zveme vás na obhlídku nové galerie Berlínském Model v ulici Pplk. Sochora 9 Aktuální výstava vám zprostředkuje dovednosti k přežití – Jak dělat halušky. Video, cooking, coffee. Akce slovenského umělce a laureáta ceny Jindřicha Chaloupeckého.


PÁ 14/10

BEATCASE S I.D. v Roxy DJ I.D. (UK, Bass Music), Ghonzales a Tuco Chill out: DJ Abu (Basstrap) + host Visuals: ROTS VJ
---&---&---&---
HOCHSPANNUNG! Asi nejzajímavější akce tohoto týdne patří našim slovenským bratrům na KC Dunaji (Nedbalova 3, Bratislava). Na další pokračování večírku Hochspannung! dorazí Rico Tubus, Kristee, Bad Mojo, Michael Priest a naživo se představí projekt Future Sound of Petrzalka VJ: Oliq
---&---&---&---
A.M. 180 collective – 8leté výročí Hned několik akcí připravilo uskupení A.M. 180 k osmiletému výročí. Až do konce října můžete oslavovat s nimi.


NE 16/10

Nonhorse, Rouilleux, Radio Royal v klubu Final

No comments: