Nov 27, 2011

Busy P-rosinec


Listopadové díly pořadu s hvězdičkou jsou za námi, do konce roku zbývají poslední tři a jedna Vibrator party k tomu. Nezapomeňte si v hektickém prosinci vynechat volný večer 10/12 na Vibrator party s Busy P! Zabavit se ale můžete i jinak.


ČT 1/12
KMENY - křest knihy v Meet Factory. Oficiální představení knihy KMENY, publikace o současných městských subkulturách. Více než 500stránková kniha mapuje v textech 26 autorů a fotkách Tomáše Součka život jednotlivých subkultur, které operují v současném velkoměstském prostředí.
- & - & - & -
Veřejný seminář o hudební složce stanic ČRo 1 - Radiožurnál a ČRo 2 – Praha proběhne ve „Studiu A“, karlínská budova Českého rozhlasu (Hybešova 10). Pokud vám vadí, jakou hudbu si dovolí Český rozhlas pouštět za vaše koncesionářské poplatky do éteru, zúčastněte se veřejného semináře na toto téma a seznamte zástupce rozhlasu se svými názory!


PÁ 2/12
DO DISTURB! party v hotelu Axa (Na Poříčí, Praha) STRFKR(us) & AXA Groovy Beats DJ's


PÁ 9/12
Dead Horse special s Tvyksem v bratislavském klubu Radosť (Obchodná 48)
- & - & - & -
Moonbootica (De), Orbith, Electrosoundsystem (Sk), Pellican na Flédě Groovin* cosmic stage: Rafo(SK) / EliO / Guga
- & - & - & -
Holešovice Fashion Market v pražské holešovické tržnici (Bubenské nábř. 306/13, hala č.7) Trh nezávislé módy, šperku a designu. 9. - 10. prosince najdete v hale č. 7 prodejní stánky čerstvých českých návrhářů a především nepřeberný výběr zajímavých a originálních vánočních dárků.
- & - & - & -
designSUPERMARKET v paláci Archa (Na Poříčí, Praha) od pátku do neděle 11. 12.


ST 14 – 18/12
VŠUP SHOP 2011 v galerii VŠUP (náměstí Jana Palacha 80) Studenti VŠUP opět nabídnou své práce k prodeji.


pi(c) Marry Potter

No comments: