Nov 15, 2011

sametové tipy

V sobotu jsme odvysilali stopatnáctý Vibrátor a ten stošestnáctý se již pomalu plní hudebními novinkami, které vám představíme zase v sobotu v deset večer. Dlouhou chvíli si do té doby můžete zkrátit třeba některým z našich tipů


Až do 25/11 můžete navštívit výstavu BAAR v nově otevřeném prostoru CITY SURFER OFFICE (do 25/11) --- City Surfer Office (Bořivojova 67, Praha). Přehlídkou bezmála tisíce autentických obrázků Martina Baara se otevírá nové studio kolektivu City Surfer.


Ve ST 16/11 začíná výstava VÝSTAVA 2011 v Uměleckoprůmyslovém museu v Praze. Výstava 2011 představuje výběr z diplomových a semestrálních prací studentů Vysoké školy uměleckoprůmyslové v Praze, které vznikly během akademického roku 2010/2011.
- & - - & - - & -
Ve středu může také usednout do sametového SOFA v Metro Chill Out klubu (8. května 519/11, Olomouc). Do baldachýnových polštářů vám zahrají RAFO, Nic Robertson, Hausaggregat.
- & - - & - - & -
Poslední středeční pozvánka patří Praze. Zveme vás na benefiční koncert Coolich pro Afriku v MeetFactory Vystoupí Republic of Two, uvidíte módní přehlídku coolichů, poté zahrají HI-FI a DJ´s Saku, Adelight, DaRoot, Hajnator. Výtěžek z akce a PRODEJE COOLICHŮ, afrických naušnic, voodoo panáčků a dalších originálních módních doplňků poputuje na stavbu české školy v severozápadním Kamerunu


Ve ČT 17/11 znovu do Meetfactory na Finka


A v PÁ 18/11 ještě jednou, tentokrát na Jamieho Woona
- & - - & - - & -
Kromě toho můžete v pátek zalézt do podzemí pražského klubu Chapeau Rouge na akci RADIO 1 EMBASSY. Vystoupí DJs Tvyks, Gregory Finn, Pierre Urban, naživo zahrají Cartonnage synthpop a dále DJs Klára Nemravová & Jerry Žák.


V SO 19/11 zveme do Brna na akci ANOREXIC. Těšit se můžete na DJs Tvyks, Mickey The Kid, Ibe. Vše pod střechou klubu Mersey (Minská 15).
- & - - & - - & -
A když už budete v Brně, zastavte se na na Factory Fashion Market v multikulturním centru Stadion(Kounicova 22). Podtitulek listopadového Factory Fashion Marketu zní Shop Locally a vybízí tak k odpovědnějším nákupům zboží, které neobjelo celou zeměkouli předtím, než se usadilo ve vaší nákupní tašce.

No comments: