Feb 16, 2011

k ranni koblize a kave


Dobre rano!
Prinasime nekolik kulturnich tipu k ranni kave a koblize.
Dnes se muzete zastavit v kinu OKO na iShorts - Oscar Shorts. Uvidite snimky, ktere byly oceneny za nejlepsi hrane, animovane, ale i experimentalni filmy na Studentskych Oscarech.

A jeste jedno filmove upozorneni - od ctvrtka prituhne. Zacina ctyrdenni Severská filmová zima v prazskem kinu Atlas a brnenskem Art. 8 filmu z Danska, Svedska a Norska.

V PÁ 18/2 do Meet Factory prijedou NEW YOUNG PONY CLUB. Na afterparty zahraje prazske DJske duo The Fakes.

Druha patecni pozvanka je na brnenskou Fledu. ITCH MY HAHAHA se spoji s MAGIONem a Red Bull Music Academy infosession. Kdo zahraje? JAZZSTEPPA (UK) * SVEN TASNADI (DE) * FIORDMOSS * POPPER-C * TEAPOT (SK) * 1A2V1 * CLICK JOE & KELLYS * G.H.C. (UK). Strucne shrnme, co je to Red Bull Music Academy infosession:
RBMA je workshop pro hudebniky, producenty, DJs ci MCs bez omezeni zanru a profesionality. Letosni "akademie" probehne na podzim v Tokiu! Jednou za rok je na zaklade prihlasek z ruzných koutu sveta vybrano 60 talentovanych lidi, kteri odcestuji na hudebni tabor snu. Vice informaci najdete na www.redbullmusicacademy.com nebo www.redbull.cz/RBMA.

Odskocit si muzete do Perpeta na elektrocymal KONTRA. Zahraji Luna Martinez, Electronic Bitches a Zap

A jeste jedna nehudebni pozvanka na patek do Prahy. Skolska 28 porada dilnu Lomografie. Co je to lomografie, jak se s ní pracuje a co vsechno k lomografii potrebujeme? Tvorba lomo fotografii, vyvolani filmu... all inclusive.

V sobotu 19/2 je to snad jasny, ne?! Muffin, Muffin! uvádí LONE 'live'. Rezidenty akce samozrejme zustavaji Tvyks & Tuco

Tvykse v sobotu muzete videt 3D v MeetFactory, nebo 1D na frekvenci 91,9 od desiti vecer. Vib&go!

pi(c) WEYOUME

No comments: