Aug 15, 2010

srpnove vibra tipy


Srpnova vysilani se vam pokousime zpestrit zajimavymi rozhovory a soutezemi. Vcera jsme si povidali o Fresh Film Festu, kam jste srdecne zvani, priste se muzete tesit na povidani o festivalu Nu Lom Soundz. Do soboty je ale jeste dost casu nekam se zajit podivat.


V PO 16/8 vas zveme na vernisaz BLOCK PAINTING do klubu v byvalem kostelu sv. Michaela v Michalské. Deset graffity umelcu z CR a SR behem dvou dni vytvori sva velkoplosna aerosolova dila na nekolika mistech v Praze (Letna, Naplavka, Petrin, Parukarka, Michalska atd.). Podrobnosti najdete na: www.artdirect.cz


V ÚT 17/8 vyrazte na filmovou turu. Je tu posledni letosni Fresh Film Walk a vyrazi se ve 22:00 od Luzickeho seminare (Karluv Most)


Ve ST 18/8 zacina Letni Letna a o slavnostni zahajeni se postara punkovy cirkus skandinavskych BURNT OUT PUNKS, ktery kombinuje akrobacii a hudebni punk se sveraznym klaunstvim, divokou fire show, tancem, pohybem a brutalni komedii.


Ve stredu vas zveme i do Bratislavy na koncert The Uniques a krest jejich "minialba" From The Dust. V klubu Nu Spirit dale zahraji DJs Bad Mojo & Michael Priest.

A posledni stredecni pozvanka je na prazsky house boat Bukanyr, kde se na lodi pohoupe Fresh Film Warm Up. Bukanyr je nyni prirazen ke brehu na nabrezi L. Svobody, pod Stefanikovym mostem. A v kajute se budou promitat ocenene filmy minuleho rocniku FFF, plus se dockate bonusove ochutnavky z letosniho rocniku.

Ve CT 18/8 zacina rakousky festival Frequency, o ktery jiz deset let pecuje rakouske alternativni radio FM4. V Green Parku na St. Pölten se mj. predstavi Schlachthofbronx, Klaxons, La Roux, LCD Soundsystem, Hot Chip, Diplo, Oliver Hunteman a dalsi.


V PA 20/8 je tu jedna z poslednich jizd Summer Trainspottingu. MeetFactory vas tentokrat zve na City Surfer Allstars.

Pripadne se muzete zajit rozloucit s party Plastique. Ta uz sice s tou puvodni nema tolik spolecneho, ale treba vas chytne vlna nostalgie. V patek v Radosti zahraji Vectif, Dmitry, Marnin, Schamma a Felix.


No a v SO 21/8 vas mozna zlaka Free D Ba Mlekojedy a na pisku vystupujici Kazety.


My se na vas budeme tesit zase v sobotu 21/8. Pokud se nic nepokazi, ceka nas povidani o festivalu Nu Lom Soundz.

sobota-deset-Vibrator-terminator

No comments: