Aug 8, 2010

VIBRATOR poslední týden na dovolené


Prekvapeni: Je tu srpen! Cervenec se opet zacal roztahovat a vytasil se s jednou sobotou navic, proto si na Vibratorovu chvilku jeste tyden pockame. Ale myslime na vas a alespon pres stranky Facebooku vam prinasime par digitalnich vibraci, abyste na nas uplne nezapomneli. Pohled nas samozrejme od vas zase neprisel ani jeden, ale jeste mate sanci nas potesit.


Pocasi je letos opravdu extremni, tak tezko rict, zda vas radeji zvat do ciziny, do cizrny, do klubu, nebo vam jen doporucit nejake zajimave vylety po datovych kabelech. Asi od vseho trochu, jak jinak.


Pokud jste tedy opravdu vyrazili do ciziny, ve ST 11/8 zajdete do berlinskeho Magnetu na dalsi pokracovani noci Get Wavey. Tentokrat vas pritahne magneticka sila Drop The Lime, AC Slatera, Tvykse, Finckobota a nebude chybet ani posledni do party-party Mike Genius (to neumim spravne vysklonovat, tak radeji takhle).


Do Prahy se jiz posedme vraci mezinarodni festival noveho cirkusu a divadla, ktery se bude povalovat po Letne od 18/8 do 31/8. A pokud si chcete na chvili odpocinout od svych deti, vezmete je s sebou. Letni Letna pripravila program pro vsechny.


Pripominame take letni projekt MeetFactory, kam muzete az do 28/8 vyrazit do baru na cerstvem vzduchu. Ctvrtky a patky navic zpestruji DJs - podrobny program jsme vam prinesli na nasem blogu minule, pripadne jej najdete zde. Tento ctvrtek 12/8 muzete do MeetFactory zabrousit na Poxxoxo, Schwarzprior, MINIdj, plus cakebreak.


Nekteri z vas mozna odleti na letiste do Panenskeho Tynce. Open Air Festival zacina ve CT 12/8 a jeho letosni program vam nabizime zde. Minimalne nam pak muzete napsat, jestli vas Faithless stipli do bradavky.


V patek hura na druhy breh Vltavy do Central station.
V ramci projektu DUTTY WEEKEND dojde k nocnimu splynuti s londynskou klubovou noci LIVIN PROOF. Bude to cerstve, bude to stare. Hip hap hop z devadesatek, old skool house, garage, ghetto = DJ Khalila, Tuco a Quime. Jinak Tucovi Vibrator preje vsechno nejlepsi k narozeninam, vrrr!


A pokud si treba chcete jenom neco doma stahovat, podivejte se na stranky noveho ceskeho projektu PRINCE OF TENNIS - Camping in North Ikea EP


Na EP pilne pracuje i Tvyks a ochutnavku z jeho letni zavareniny najdete taaaaaaadyyyyyy. Tesime se, az se tahle dobrota dostane na pulty!


My se na vas budeme tesit v sobotu 14/8 od deseti vecer na frekvenci 91F9M. a mimojine si budeme povidat o letosnim festivalu Fresh Film Fest a vypada to i na soutez o par akreditaci. Uslysite sami v sobotu.

pi(c) Li Wei

No comments: