Sep 27, 2010

svatováclavské dipy



Do ceho se tak ponorit, aby nam chutnalo? V nabidce je hned nekolik dipu na nadchazejici dny.

V sobotu jsme si povidali o čtvrteční Vaclav party a více se dozvite tam i tady. No a ve ČT 30/9 bude zahajena i nova vystava Decadence Now! Visions of Excess v Galerii Rudolfinum. Vystava predstavuje dila soucasneho dekadentniho umeni vyvolavajici nadsene reakce i verejne skandaly. Za hranici krajnosti se uskutecni rada doprovodnych programu zahrnujicich filmova, divadelni predstaveni, hudebni festivaly, koncerty, prednasky, diskuse, publikace.


V PÁ 1/10 je v brnenske Flede program rezervovany pro Elektru. Zahraji Moonbootica, Orbith, Tvyks, Fly / Magion.


A na SO 2/10 si ve sluchovodech udelejte misto na muffiny. Muffin, Muffin! dozlatova upeceny v Meet Factory s posypem Seiji, Tvyks a Tuco. Vyberte si.


Od PO 4/10 Prahu ochladi Dny Severu - Festival severske kultury.
Muzete se tesit na vice nez desitku akci, setkani se zajimavymi a vzacnymi hosty!


V ÚT 5/10 dostanete SachMat od V!, ktery hudebne doprovodi modni prehlidku v Superstudiu DESIGNBLOKu (Bubenska 1, Praha 7). Vydat se take muzete za svetlem Lucerna music baru, kde vystoupi Kid Sister.


A od ČT 7/10 v Praze par dni pobyde TINA B. Tajemna TINA B. je sarmantni mecenaska a milovnice soucasneho umeni a predstavi zde stovku umelcu z celeho sveta. Potkat se s ni muzete napriklad ve sklepni galerii Nosticova Palace, v Ceskem Centru Praha, Jeruzalemske synagoze, prostoru Vernon Projekt, nove galerii Jób na Zizkove a na dalsich mistech.


Sobota 9/10 nabizi vystoupeni Breakage a Skreama v Roxy. No a sobota samozrejme prinese i nas Vibrator! Prvni rijnove vydani nam zprijemni Johanka Svarcova.

Tesime se na ni, tesime se na vas! 91,9 pozdravu!


pi(c) LolHeathen

No comments: