Sep 19, 2010

Treti brok je tu. Bang!




Vcera jsem rozdali nekolik narozeninovych darkovych setu, ale jak spravne Tvyks podotknul, co dostaneme my?! :) Tak treba se neceho dockame. A aby nam to cekani rychleji utikalo, muzeme se zajit nekam podivat.

V ÚT 21/9 zveme na vernisáž Bakalářských souborů FAMU 2010 studentů Katedry fotografie FAMU. Vystavuje se v Galerii AMU na Malostranském náměstí 12.


Ve ČT 23/9 budou k vidění Skicy pro Mezipatra. Vystoupejte do 2. patra v Dlouhá 37 a prohlednete si zde instalace videi Radima Labudy, drzitele ceny Jindricha Chalupeckeho a autora znelky letosniho rocniku festivalu Mezipatra. Hrat vam budou DJs Urxin Sisters.
Ve ČT je také mozno vyrazit na Trainspotting v MeetFactory. Akce ma podtitul Metal Beat a zahraji Vlad (CZ), Elektromotive (US) a V!


V PÁ 24/9 vas do svych utrob laka klub Chapeau Rouge na party CLASH! Uslysite Kapitána Dema, Mikinikill, The Fakes.
Na druhem brehu Vltavy v Meet factory se budou palit pneumatiky. Le Pneumatiq - jedna z novych elektronickych kapel v CR. Jejich vystoupeni doplni DJs Ghonzales a Tuco.


V SO 25/9 se vydejte do Vinohrad na Trade Show - celodenni poulicni slavnosti „Zazit mesto jinak.“ Ulice Vinohrad, zatízene silnym automobilovym provozem, se na jeden den promeni v klidne korzo s kavarnami, vystavami a modnim trzistem.
Vecer se pak opet muzete preplavit na druhy breh do Meet factory, kde si s vami pohraji FH vs MUTUJU.


NAS TIP
Dnes bychom vas chteli upozornit na novy vecirek MUFFIN MUFFIN. V sobotu 2. 10. 2010 probehne zahajovaci party v Meet factory. Tesit se muzete na trio DJs SEIJI + TUCO + TVYKS


A tesit se muzete i na dalsi vydani poradu Vibrator. 25/9 na frekvenci 91,9 FM od 22:00. Povidat si budeme mimojine o projektu Vaclav party a vypada to i na soutez o vstupy na zahajovaci vecirek plny muffinu.


pi(c) blmiers2

No comments: