Oct 24, 2011

Kulturni cesnecka

Sobotni vysilani se vinulo cesnekovou stezkou, kterou nam zajistili kolegove vysilajici pred nami. Jelikoz nejsme lakomi, pripravili jsme pro vas kultuni cesnecku na nasledujici dny. Snad se namlsate. Vibrator na vas vybafne zase v listopadu, tentokrát 12/11 ve 22 hodin a to na frekvenci 91,9 FM.


PO 24/10
Dnes zahraji Nite Jewel & Ticho De Beige v prazskem klubu 007


V ÚT 25/10
zacina 15. rocnik mezinarodniho festivalu dokumentarnich filmu Ji.hlava.

---&---&---&---

Midi lidi poletuji po CR v ramci „Kindiga tour“. Zastihnout je aktualne muzete v olomouckem Jazz Tibet klubu


ST 26/10
A o den pozdeji i s hosty Puding pani Elvisovej a VOODOOYOUDO na brnenske Flede


ČT 27/10
ReReRe Vyrocni Party v Klubovne 2. patro. Soucasti bude i tzv. "Swap Shop", takze s sebou prineste nepotrebne obleceni a knihy a vymente je tam s ostatnimi! Hudbu zajisti DJ TenTen, projekce pak Kina CirKus.


PÁ 28/10
PIONEER #6 --- Final Club, Praha 3, Příběnická 8 Dalsi Pioneer na konci října ve Finalu klubu. Zahraji DJs Coco (Betriebsfeier, Berlin) http://soundcloud.com/cocoberlin/coco-berlin-above-the-line a Electronic Bitches http://www.electronicbitchesdjs.com/


SO 29/10
Kun umre v bratislavske Radosti! Radoval se vůbec, konicek? Dead Horse Zahrat mu prijdou DJs Bad Mojo (Splash.sk) & Michael Priest (Hochspannung!)

---&---&---&---

A v lese par pratel zasadi seminko. Akce se jmenuje Seed, sraz v Cafe V lese, hledejte nasledujici pěstební delniky: M/, V! (Oozlum), Not_me, Mi_keh


PO 31/10
Koncici oslavy osmi let party AM180 prijede do Final klubu podporit WHITMAN , TABLE


ÚT 1/11
Vezmete deti na neco pekneho! Treba do Stromovky na kazdorocni oslavu Dne mrtvých, na motivy mexickeho svatku. V programu cekejte divadelni predstaveni, zdobení cukrovych lebek, mexicke obcerstveni, Pohrebni kapelu, detskou strelnici a dalsi atrakce.


ST 2/11
na Flede zahraji DVA / FLOEX


ČT 3/11
Zveme do Palace Akropolis na Republic of Two


ST 9/11
DVA zahraji v olomouckem Divadle hudby


SO 17/11
prijede do prazske MeetFactory FINK (NinjaTune/UK)

No comments: