Oct 17, 2011

Pojdte si hrat! A na co?

Pekny vecer! Kdo vcera neposlouchal porad s hvezdickou, mimojine propasnul extrachytlavou novinku od The Living Graham Bond, ale take treba Sam "Trick" Tibu, Moscu, pop z Tokya, ztraceneho Kry Wolfa, zpivajici andely a vlastne cele dve hodiny novinek. Zaznam uz je zaveseny na nasem blogu, tak si jeste muzete zahrat na sobotu. A pokud si chcete zahrat na pritomnost, nabizime nekolik tipu, kam se vypravit.

15 – 22/10
Festival 4+4 dny v pohybu 16. rocnik mezinarodniho divadelniho festivalu Divadlo Archa, Alfred ve dvore, MeetFactory, Studio Alta, ÚLUV, Stadion Bohemians 1905 (Dolicek)


od 13/10
NIC PROTI NIČEMU - komedie Petra Marka v ceskych kinech "Na strance www.adoptovany.cz se dejou veci!"


ÚT 18/10
MIDI LIDI - krest alba Operace "Kindigo!" v MeetFactory host vecera Puding Pani Elvisovej.
--- & --- & --- & ---¨
Ateliér René Knip: Procházka ve 2½.rozmeru v Goethe-Institutu Prag, Masarykovo nabrezí 32 Rene Knip je pozoruhodny nizozemsky typograf a graficky designer. Navrhl radu pisem, logotypu, plakatu, knih, vytvořil design nekolika interieru i poulicnich ceduli. V posledni dobe prechazi od typografie dvourozmerne k trirozmerne.


ČT 20/10
Planningtorock Kazety v MeetFactory


PÁ 21/10
CLASH! s LA MUSIQUE D'ORDINATEUR,QUARTUS SAUL,THE FAKES,TRUSTY,PONYK Chapeau Rouge Prague


od 25/10
15. MFDF JI.HLAVA Mezinarodni festival dokumentarnich filmu Ji.hlava je slavnosti autorskeho dokumentarniho filmu a nejvetsi udalosti sveho druhu ve stredni a vychodni Evrope.


ČT 27/10
ReReRe Vyrocni party v Klubovne 2.Patro Soucasti bude i tzv. "Swap Shop" === prineste s sebou nepotrebne obleceni a knihy a vymente je s ostatními! Hudba: DJ TenTen, VJ projekce Kina CirKus


PÁ 28/10
PIONEER #6 v klubu Final DJs Coco a Electronic Bitches VJ Wolf

A na sobotu si muzete zahrat i 22/10. My si na ni s Tvyksem zahrajeme take, asi kolem desate vecer v herne Radio 1.

pi(c) Marissa Textor

No comments: